Banner

Fetva 36 - Vdekja prej sëmundjes së sheqeritPyetja:

Nëse njeriu që është i sëmurë prej sëmundjes së sheqerit vdes prej uljes apo ritjes së sheqerit dhe nuk din për këtë, a konsiderohet prej pesë shehidëve të cilët i ka përmendur i Dërguari i All-llahut, bekimi i All-ahut qoftë për të, ku bën pjesë edhe ai që vdes prej sëmundjes së barkut, duke patur parasysh se sëmundja e sheqerit është një prej sëmundjeve kronike dhe ju falënderit ekselencës suaj.


Përgjigja:

Lëri këto pyetje që nuk kanë rëndësi në jetën e sodit të muslimanit që është i çiltërt me Zotin e vet. Kërko pyetje tjera që të sjellin dobi më të madhe.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull

Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...