Banner

Fetva 88 - Qethja, prerja e thonjëve dhe përdorimi i gellitPyetja:

Si është qethja e flokëve dhe prerja e thonjëve për gruan gjatë të përmuajshmeve dhe cila është dispozita e përdorimit të gellit për flokë?


Përgjigja:

Është mekruh i lehtë (tenzih) që njeriu kur është xhunub apo gjatë menstruacioneve të qethet apo t'i pret thonjtë.

Nuk ka pengesë që të përdoret gelli ngase ky nuk formon shtresë që pengon depërtimin e ujit në flokë.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull

Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...