Banner

Fetva 98 - A lejohet që muslimani të ngushëllojë jomuslimaninPyetja:

A lejohet që muslimani të ngushëllojë jomuslimanin pasiqë ai është edhe udhëheqës i tij në punë?


Përgjigja:

Ligjshmëria e ngushëllimit nuk është e veçantë vetëm për muslimanët.

Kjo gjë është e ligjshme madje dhe sun-net të ngushëllohet i afërmi, fqiu dhe si për shembull shoku jomusliman.

Këtë e thonë Fukahatë (juristët) në fund të kreut kur flasin për të vdekurin.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull

Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...