Banner

Fetva 136Pyetja:

A lejohet huaja me kamatë për të blerë banesë dhe si është kjo çështje nëse është për nevojë?


Përgjigja:

Nuk lejohet huaja me fajde përveç për atë që ka nevojë të skajshme d.m.th. për atë që përballohet me shkatërrim për shkak të urisë, lakuriqësisë ose mungesës së banimit.

Ti shiko se çfarë gjendje ke dhe do ta dish dispozitën në fjalë.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...