Banner

Fetva 221Pyetja:

Dëshiroj të di për dispozitën e mos lëshimit të spermës në vaginën e gruas (duke përdorur prezervativët me qëllim që sperma e burrit t'mos lëshohet në vaginën e gruas) gjatë marëdhënieve intime?


Përgjigja:

Nëse një gjë e tillë bëhet në raport burrë dhe grua dhe me dakordimin e të dyve atëherë për një gjë të tillë nuk ka ndonjë ndalesë sipas Sheriatit, por një gjë e tillë është mekruh tenzihen (mekruh afër Hallallit).Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...