Banner

Fetva 225Pyetja:

A detyrohem unë që të largohem nga ato punë që detyrohem t'i punoj me burra edhe pse ajo punë më mundëson që të shërbejë disa njerëz dhe të kemë rrogë të mirë?


Përgjigja:

Punësimi i gruas në vende ku ka burra të huaj lejohet me këto kushte:

- Vetë puna në esencën e saj të jetë e lejuar.

- Të jetë e mbuluar me Hixhab (mbulesë) sipas asaj që kërkon Islami.

- Vendi i punës t'mos jetë i mbyllur në atë mënyrë që të konsiderohet hulve (vetmim i ndaluar).Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...