Banner

Fetva 226Pyetja:

Punoj në fushën e llogarisë së lotarisë që i përket ekspozitës internacionale të Damaskut prej nga marr edhe rrogë të caktuar, madje krahas kësaj kam edhe stimule tjera të cilat quhen stimule lotarike.

Pra, a konsiderohet punësimi në këtë repart i ndaluar duke patur parasysh se të gjitha repartet e drejtorisë rrogën e marrin nga të ardhurat e lotarisë?


Përgjigja:

Lus All-llahun e Madhëruar që të të nderojë me një punë tjetër, ngase s'ka dyshim se punën që ti e punon nuk është e lejuar dhe pasurinë që ti e merr është pasuri e ndytë dhe e fëlliqur.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...