Banner

Fetva 38 - Mendimi mbi Ibni TejmijenPyetja:

Çfar mendimi keni për Ibni Tejmijen?


Përgjigja:

Ai është një ndër dijetarët e famshëm të muslimanëve. Kështuqë disa (mesele) të tij i marrim e disa ia kthejmë.

Pra, si të gjithë dijetarët, në përjashtim të Pejgamberëve dhe të të Dërguarve.Autor: Prof. Dr. el-Buti