Banner

Fetva 7 - Drejtimi i automjetit nga ana e gruasPyetja:

Kërkoj sqarim për vendimin (hukmin) e Sheriatit lidhur me drejtimin e automjetit nga ana e gruas?


Përgjigja:

Të jepet vendim se gruas i lejohet të drejton automjetin është më e udhës në krahasim me lejimin e saj që ti hyp deves dhe ta drejton atë.

Këtë të dytën, i Dërguari i All-llahut, bekimet e All-llahut qofshin për të, e miratoi.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull

Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...