Banner

Fetva 39Pyetja:

Para 20 viteve kam marrur prej dikuj hua dhe nuk ia kam dhënë. Tashmë nuk mundem ta gjejë atë.

Si mundem ta përmirësoj gabimin?


Përgjigja:

Stasusi i kësaj pasurie është si i pasurisë së humbur që nuk mund t'i gjendet pronari.

Kjo shpenzohet për interesat e muslimanëve.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...