Banner

Fetva 40Pyetja:

Çka ka thënë Imam Aliu, All-llahu qoft i kënaqur me të, kur është pyetur se ku është All-llahu?


Përgjigja:

Leri ato pyetje që nuk kanë synim tjetër vetëm se reklamimin e disa grupeve e insinuimin (diskreditimin) ndaj disa tjerave.

Orientoi pyetjet kah gjërat që të sjellin dobi në fe dhe që të afrojnë ndaj All-llahut.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...