Banner

Fetva 51Pyetja:

Dëshiroj që t'ju pyes si mund që të jetësojmë kënaqësinë ndaj kadasë (determinizmit) dhe kaderit (indedterminizmit) në mënyrë që gjatë jetës sonë të përditshme ta praktikojmë?


Përgjigja:

Ai që e njeh All-llahun ai e don Atë, e ai që e don Atë pajtohet dhe është i kënaqur me Atë, ndërkaq kënaqësia ndaj All-llahut të shpie në kënaqësinë dhe pajtimin me kadanë dhe kaderin e Tij.

Por, nëse duash shpjegim më të hollësishëm lexo librin tim që mban titullin: "El-Insanu musejjerun em-muhajjerun".Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...