Banner

Fetva 63Pyetja:

Çfar mendimi keni për Xhemati Tebligin?


Përgjigja:

Sa i përket veprimit dhe qëllimit të tyre nuk di diç tjetër vetëm se mirë.

Por, unë atyre ua zë për të madhe largimin e tyre nga dituria dhe dispozitat e fesë. Njëkohësisht ua zë për të madhe insistimin dhe teprimin që e bëjnë lidhur me "huruxhin".

Por, duhet të dimë se përsosmëria i takon vetëm All-llahut.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...