Banner

Fetva 66Pyetja:

A më lejohet që të regjistrohem në ndonjë kurs të informatikës që është i përzier (ku meshkujt dhe femrat mësojnë bashkërisht dhe të përzier, sqar. i përkth.)?


Përgjigja:

Sikur të kisha vajzën time do ta ndaloja që të regjistrohet në një kurs të tillë.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...