Banner

Fetva 87Pyetja:

Cili është ilaçi më efikas për shërimin nga masturbimi dhe si mund të shpëtohet nga kjo gjë?


Përgjigja:

Nuk mund të të ofroj ndonjë shërim (efikas) që të shpëtosh nga masturbimi përveçse të të tregoj se preventiva më e mirë që të mbron që t'mos biesh në këtë bela është martesa.

E nëse nuk ke mundësi që të martohesh dhe shtytja për këtë është e fuqishme te ti sa që frikohesh se nëse nuk i nënshtohesh masturbimit do të mund të të shtyjë të bësh kurvëri (zina) atëherë Sheriati të lejon që të ndërmarrish atë që është me më pak dëm kur e gjen veten të domosdoshmërisht të ballafaquar me njërën prej këtyre dyjave.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...