Banner

Fetva 101Pyetja:

Si mundem unë si student ta mësoj Buhariun, gjashtë Sunenet dhe të bëhem Muhad-dith?


Përgjigja:

Rruga deri te ajo është që ti të provosh aftësitë tua të cilat ti ka falur All-llahu Fuqiplotë.

Nëse je i suksesshëm, atëherë falëndero All-llahun e nëse jo atëherë ndjeke fjalën e poetit ku thotë: "Nëse nuk mundesh lere dhe kalo te ajo që mundesh".Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...