Banner

Fetva 115Pyetja:

Unë në Universitet ballafaqohem me shumë gjëra të këqia.

Në disa ligjërata nuk jam i detyruar të prezentoj ngase ato mund t'i mësoj vetë.

Pra, a është i ndaluar (haram) prezentimi në këto ligjërata, duke ditur se prezentimi në to studimin e bënë më të lehtë?


Përgjigja:

Derisa ballafaqimi me gjërat e këqia është evident dhe ke ligjërata ku prezentimi në to s'është i domosdoshëm, s'ka dyshim se prezentimi në ato ligjërata a vendtubime është i ndaluar.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...