Banner

Fetva 118Pyetja:

Fëmijët më punojnë jashta vendit dhe ata dërgojnë shumë të caktuar për mirëmbajtjen e të gjithë anëtarëve të familjes.

A kam të drejtë që prej kësaj shume të jap lëmoshë pa dijen e burrit tim i cili ndoshta edhe nuk më lejon?


Përgjigja:

Nuk ke të drejtë të veprosh me atë pasuri ndryshe përveçse me dijen dhe lejen e burrit tënd.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...