Banner

Fetva 120Pyetja:

Si është dispozita e blerjes së mallrave Amerikane duke potencuar se unë kam dëgjuar se në një fetva të Dr. El-Kejsit një gjë e tillë ndalohet madje është Haram i rëndë?


Përgjigja:

Obligohemi prerazi që të bojkotojmë mallrat dhe artikujt ushqimorë Amerikane njëkohësisht edhe ato Izraelite ngase Xhihadi i tillë i mundësohet që ta kryejë çdo muslimanë kundër armiqësisë Izraelite dhe atyre që e përkrahin atë.

Një gjë e tillë ashtu siç është e njohur është obligim për çdo kokë muslimani (farzi ajn) brenda kufijve të mundësisë. Kurse një gjë e tillë është e mundur.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Mbylle Es-Selatu ve Es-Selamu alejke, ja Resul-Allah, ja Habib-Allah, ja Nebijj-Allah, ...

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...