Banner

Fetva 121Pyetja:

A përfshihen në Rahmetin e All-llahut edhe haket kuptimore e abstrakte të njerëzve dhe a është e vërtetë se All-llahu i merr përsipër ato e sidomos nëse njeriu kërkon një gjë të tillë gjatë udhëtimit për në Arafat?


Përgjigja:

Për haket që kanë të bëjnë me njerëzit nuk mjafton vetëm teubja (pendimi) dhe ato nuk falen me asnjë Ibadet (adhurim) prej Ibadeteve por, ato hake patjetër duhet t'u këthehen të zotëve apo nëse ata bëjnë faljen e tyre.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...