Banner

Fetva 228Pyetja:

Një grua është në ditët e para të shtatzënisë.

A ka të drejtë që të bëj abortimin duke potencuar se ajo ka tre fëmijë dhe nuk është e lumtur në martesën e saj?


Përgjigja:

Po, i lejohet abortimi derisa jeta e barës nuk ka kaluar 40 ditë.

Por, me kusht që aborti të bëhet me pëlqimin e bashkëshortëve dhe të bëhet në atë mënyrë që mos t'i shkaktojë dëm vetes.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...