Banner

Fetva 234Pyetja:

Si është dispozita e Sheriatit që të falemi pas Imamit që xhematin e vet e akuzon për Kufër edhe ate pa asnjë rezervë?


Përgjigja:

Nuk lejohet që me të njëjtin krim që Imami është i ngarkuar, të ngarkohemi edhe ne, pasiqë si thua ti ai i shpall njerëzit të pa fe.

Domethënë, ne nuk gjykojmë se ai është kafir siç gjykon ai për të tjerët. Pra, namazi pas tij është në rregull nëse plotësohen kushtet dhe konditat e namazit.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...