Banner

Fetva 243Pyetja:

A lejohet që mashkulli të merr mësime fetare prej ndonjë grua?


Përgjigja:

Një gjë e tillë nuk lejohet përveç në rast të nevojës.

Andaj, nuk ka nevojë që të biesh në këtë ngatërresë.

Nuk është e fshehur se kjo gjë që ti po pyet të shpie dhe është mjet që të sjell pasoja të ndaluara.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...