Banner

Fetva 245Pyetja:

Në disa faqe të internetit ka mundësi që për ata që duan të martohen të shënojnë emrin dhe karakteristikat e gruas që e lypin.

Një gjë e tillë a është e lejuar me Sheriat dhe çka lejohet në këtë drejtim dhe çka ndalohet?


Përgjigja:

Nuk preferoj që një projekt i tillë siç është martesa të bëhet nëpërmjet faqeve të internetit duke marrë parasysh se kjo mund të jetë shteg për të arritur në pasoja tjera të palakmueshme dhe një gjë e tillë ndodh në të shumtën e rasteve.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...