Banner

Fetva 248Pyetja:

Kam ardhur në këtë vend për të arritur dituri dhe për të vazhduar specializimin. Unë jam një i ri që u përmbahem dispozitave dhe fali pesë kohë namaz.

Shpresoj që ju t'më këshilloni pasiqë unë jam i rrethuar me lloj-lloj mashtrimesh të cilat mund t'më nxjerrin nga përudhja.

Çfarë të bëj? Unë frigohem se po zhytem në Haram. A të martohem?


Përgjigja:

S'ka dyshim se martesa është mburojë që muslimanin e ruan nga Harami për të cilin ti po flet.

Pra, martohu! All-llahu do të të fus në mburojën, bujarinë dhe udhëzimin e Tij.

Njashtu ti një gjë të tillë mund ta bësh pasiqë je edhe mjek.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...