Banner

Salih el-Megamisi dhe qendrimi i tij ndaj Shejh el-Butit (rahimahullah)Salih el-Megamisi thote se, Shejh el-Buti (rahimahullah) ka qene nje dijetar i madh, edhe pse ka pas disa gabime, ashtu si kane te gjithe dijetaret.

Me tej thote, une nuk e kam perkrah pozicionin i tij qe ka pas (ndaj el-Assadit), por duhet te shpresohet se, per kete pozicion ai duhet te kete justifikim qe ne nuk e njohim.

Ndonjehere dalin justifikimet e dijetarve pas vitesh, dhe dijetaret kane thene: "Perfundimi i njeriut eshte ashtu si ka jetuar ne te kaluaren".

Dhe ne e dim se si vdic el-Buti, ai vdic ne xhami me librin e Allahut ne dor, Allahu ka desht qe ai te vdes keshtu.

Allahu ka mujt ta le te vdes duke qene me Basharin, apo me familjen e tij duke shetit.

Por Allahu e ka zgjedhur te vdes (Shejh el-Buti) ne Xhami duke shpjegu librin e Allahut.Autor: Salih EL-MEGAMISI

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...