Banner

Fetva 29Pyetja:

Kur'ani qorton dhe dënon arsyetimin e pabesimtarëve ku ata thonë se ne prindërit i kemi gjetur në këtë rrugë të humbur prandaj do të vazhdojmë t'i ndjekim gjurmët e tyre ... Juristët kanë konstatuar se besimi është me bindje e jo me imitim. Besimi me imitim nuk ka konsideratë.

Pra, si bëhet edukimi i bijve tonë, duke u mbështetur vetëm në racion? Shkurtë thënë cilat janë Parimet e edukatës Islame për fëmijët?


Përgjigja:

Mënyra për t'ju shmangur besimit tradicional është studimi shkencor i parimeve të akides (besimit) Islame.

Edukoi fëmijët tuaj në bazë të kësaj që të lirohen nga prangat e besimit tradicional.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...