Banner

Fetva 43Pyetja:

Jetoj në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

A kam të drejtë që të blejë veturë duke përdorur kredinë që do të thotë hua me fajde?


Përgjigja:

Nuk lejohet transakcioni me huatë që janë me fajde dhe nuk ka dallim se pala tjetër është muslimane brenda vendeve Islame apo është jomuslimane dhe gjendet në vendet Evropiane apo Amerikane.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...