Banner

Fetva 187Pyetja:

Pasiqë me të madhe është zhvilluar teknologjia është bërë e mundur që blerja e librave dhe e programeve islame të bëhet nëpërmjet internetit.

Por, që të realizohet një gjë e tillë duhet të kemi karta të sigurimit nga bankat kamatore. A lejohet një gjë e tillë?


Përgjigja:

Shpresoj që të jetë e mundur arritja deri tek ato karta të sigurimit brenda kufijve që i përmende dhe shpresoj që për këtë gjë të ketë hapësirë që t'mos biesh në kamatë të drejtpërdrejtë që është Haram (e ndaluar).Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...