Banner

Fetva 251Pyetja:

Jam i martuar. Disa herë kam tradhëtuar guan time por, jo deri në shkallën e zinasë së plotë.

Si të pendohem pasiqë një gjë të tillë e kam bërë disa herë?

A duhet t'i tregoj gruas dhe t'i kërkoj falje? Apo mjafton kjo teube vetëm midis meje dhe All-llahut Xhel-leshanuhu?


Përgjigja:

All-llahu është mbulues dhe e do mbulimin.

Bën teube (pendohu) tek All-llahu për gabimin që ke bërë dhe ate mbaje të fshehur (pasiqë All-llahu ta ka mbuluar, mbase s'e ka zbuluar) midis teje dhe All-llahut dhe assesi, mos i trego askujt.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...