Banner

Fetva 77 - Mallkimi i grave dhe dashuria e VatanitPyetja:

Kam lexuar në disa libra ku thuhet: "All-llahu i ka mallkuar gratë të cilat shalojnë" dhe: "Dashuria e vatanit është prej Imanit".

Vallë a thua këta janë Hadithe të Pejgamberit apo janë fjalë të nacionalistëve?


Përgjigja:

Asnjëra prej këtyre dy fjalëve nuk janë Hadithe të vërteta nga Pejgamberi, Bekimi i All-llahut qoftë për të.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull

Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...