Banner

Fetva 109Pyetja:

A kam mudësi që në Kanada të lahem e të notoj në bazenin që është i përzier (burra dhe gra në një vend) duke patur parasysh se atje nuk ka bazene vetëm për meshkuj?


Përgjigja:

Nuk të lejohet notimi në bazen që është i përzier.

Një gjë e tillë është prej gjërave të njohura e të pakontestueshme për të cilat ti dhe çdo kush tjetër nuk duhet t'i largojë nga mendja.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...