Banner

Fetva 174Pyetja:

A lejohet me Sheriat që të bëj transakcion dhe tregti me para duke e ditur se shteti një gjë të tillë e ndalon?


Përgjigja:

Transakcioni me para ka shumë forma e mënyra. Disa prej tyre janë të lejuara me Sheriat e disa të tjera të ndaluara.

Kthehu të tema: "Es-Sarf" sipas burimeve të Sheriatit Islam dhe mëso normat e këtij allëshverëshit, përmbahu sistemit dhe dispozitave të tij dhe mos ki dert.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...