Banner

Fetva 38 - Mendimi mbi Ibni TejmijenPyetja:

Çfar mendimi keni për Ibni Tejmijen?


Përgjigja:

Ai është një ndër dijetarët e famshëm të muslimanëve. Kështuqë disa (mesele) të tij i marrim e disa ia kthejmë.

Pra, si të gjithë dijetarët, në përjashtim të Pejgamberëve dhe të të Dërguarve.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...