Banner

Unë kam ra në dashuri me një vajzë myslimane. A më lejohet që të dalë me atë apo kërkohet prej meje që menjëherë të martohem me të?
Ka një hadith në Sahih El-Buharij në Kapitullin "Sëmundja e Pejgamberit dhe vdekja e tij", ku kuptimi i hadithit është se: Pejgamberi i All-llahut, bekimet e All-llahut qofshin për të, u ka thënë disa shokëve të tij kur ata ishin ulur në shtëpinë e tij:...
Ka 10 vjet që unë dhe burri im kemi një shtëpi me qira, ndërsa i zoti i shtëpisë çdo herë kërkon më tepër. Elhamduli-lah na është mundësuar të blejmë një parcelë. Tash jemi në fazën e ndërtimit dhe me atë që momentalisht e posedojmë nuk na mundëson që...
Çfarë dispozite (hukmi) të Sheriatit ka blerja e programeve të kopjuara të CD-ve duke patur parasyshë se origjinalet e tyre gjenden në tregje por ato janë shumë të shtrenjta?
A jemi ne me të vërtetë të nevojshëm për atë që quhet: lexim ripërtrirës i Kur'ani Kerimit, lexim bashkëkohorë dhe lexim objektiv? A nuk na mjaftojnë librat e të parëve tanë kënaqësia e All-llahut qoftë për ta, si të: Ibni Kethirit, Sabunit, Sejid...

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...