Banner

Fetva 59 - All-llahu ka për të të kërkuar llogariPyetja:

Frigoju All-llahut Hoxhë i nderuar dhe All-llahu ka për të të kërkuar llogari për animin tënd ndaj tiranëve (zullumqarëve) e ti çka do të thuash?


Përgjigja:

Nëse unë në të vërtetë jam përkulës ndaj tiranëve atëherë lus All-llahun që të më udhëzojë dhe ty të të shpërblejë për këtë përkujtim.

Por, nëse ti e di se je gënjeshtar në këtë që e thua pasi që unë kam qenë dhe vazhdoj të jem këshillues duke falënderuar All-llahun për këtë dhe se All-llahu Fuqiplotë si fryt i këshillës (nasihatit) sime ka realizuar shumë gjëra edhe ate në masë të gjërë në mbarë këtë vend të bekuar, atëherë lus All-llahun që pasojën e kësaj gënjeshtre të ta mundësojë ta shohësh në trupin tënd në mënyrë që të jesh shembull dhe mësim për ata që janë si ti e të cilët janë pak.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull

Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...