Banner

Fetva 73 - Përzierja me gratë në vendin e punësPyetja:

Çfarë dispozite ka përzierja me gratë (vajzat) e sidomos në vendin e punës?


Përgjigja:

Përzierja me gratë nëse nuk hyn në kufirin e hulves atëherë nuk ka pengesë, por, me kusht që gratë të jenë të mbuluara me hixhabin e njohur Islam dhe me atë që mashkulli t'mos i shiqojë ato me shtytje të kënaqësisë dhe të epshit.

Hulveh konsiderohet vetmimi i mashkullit me femrën në një vend ku nga jashtë nuk mund të hyjë dikush. Hulveja ka të njëjtën dispozitë edhe atëherë kur janë dy burra me një grua.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull

Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...